Werkervaring

 

Tijdens mijn werkzaamheden in een ziekenhuis in Haarlem en daarna in Amsterdam heb jarenlange ervaring opgedaan als diëtist/voedingskundige. Deskundigheidsbevordering en lesgeven over voeding en diëtetiek aan artsen en verpleegkundigen heb ik met heel veel plezier gedaan. Vervolgens ging ik werken bij een grote thuiszorgorganisatie in Haarlem. Daar heb ik naast individuele adviezen ook cursussen gegeven aan cliënten.

Voedingsvoorlichting aan ouders en kinderen, maar ook voedingsvoorlichting voor de ouder wordende mens kwam regelmatig voor. Het geven van voorlichting, cursussen en lessen geeft mij veel inspiratie en zorgt ervoor dat ik mijzelf blijf scholen.

In mei 2011 heb ik mijn bedrijf Dankzijvoeding opgericht. Ik wil heel graag mensen begeleiden en adviseren die zelf ook actief willen werken aan hun gezondheid en een gezonde manier van leven ontwikkelen.

Op dit moment bied ik individuele voedingsbegeleiding en voedingscoaching aan in mijn praktijk. Het organiseren en geven van cursussen, voorlichting en/of lesgeven doe ik opnieuw met veel enthousiasme.

Daarnaast werk ik als freelance diëtist in OlmenEs en Overkempe. Dit zijn beiden antroposofische woonwerk-gemeenschappen, OlmenEs ligt in Appelscha en Overkempe ligt in Olst. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Op aanvraag van de arts en/of de persoonlijk begeleider geef ik individuele voedingsvoorlichting en dieetadvisering aan bewoners van OlmenEs en/of Overkempe. Medewerkers in de woonhuizen en in de centrale keuken geef ik tevens advies en informatie over gezonde (biologische dynamische) voeding.

Dankzij Voeding is gevestigd in Fochteloo en goed bereikbaar vanuit Appelscha, Oosterwolde, Elsloo, Donkerbroek, Drachten, Assen, Hoogeveen, Veenhuizen, Bakkeveen, Norg en Smilde. Een goede keus als het gaat om natuurdietist, detox, natuurlijke voeding, natuurlijk afvallen, bewustzijn voeding, emotie-eten, intuïtief eten, buikvet, vermoeidheid, darmklachten, slaapproblemen, voedingstherapie, kanker, herstellen na ziekte, gewrichtsklachten, insuline resistentie, hoofdpijnklachten en voeding, diabetes, slechte weerstand, gezond gewicht, gezond eten, meer vitaliteit en betere weerstand / immuniteit, gezond darmmicrobioom, gezond oud worden, gezonde levensstijl, gezond levensritme, meer ontspanning, minder stress, minder buikvet en minder buikpijn, bewustzijn rondom voeding vergroot en vergroten.