Werkwijze

 

Individueel consult:

Mijn behandeling is gericht op de gehele mens.Tijdens het eerste gesprek kijken we samen naar je vraag. Wat zijn je klachten, waar wil je aan werken en wat wil je graag bereiken? Hierbij kijk ik altijd naar je persoonlijke leefsituatie, je eigen wens en wat voor jou op dit moment belangrijk is. Het eerste consult duurt 1,5 uur. We bespreken samen de mogelijkheden voor behandeling, de frequentie en ongeveer het aantal consulten.

Vervolgconsult: Het aantal consulten kan variƫren van 2 -10 consulten en is afhankelijk van je eigen wens, eventuele klachten en behoefte. Een vervolgconsult duurt 1 uur, maar kan indien gewenst aangepast worden naar bijvoorbeeld 0,5 uur. Het aantal begeleidende consulten voor het Metabolic Voedingsplan is altijd 10 consulten.

Kennismaken: Wil je echter eerst graag wat informatie over wie ik ben en hoe ik werk, dan kunnen we vrijblijvend een afspraak maken voor kennismakingsgesprek, waarna je besluit hoe je verder gaat. Voor een kennismakingsgesprek reken ik meestal 0,5 uur.

Afspraak maken: Je kunt ook direct een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 06-10127719.
Uiteraard kun je ook een mailtje sturen naar tessa@dankzijvoeding.nl.

Iedereen die informatie wil is van harte welkom. Per 1 augustus 2011 is een verwijsbrief van een arts niet meer noodzakelijk. Indien ik toch graag alsnog een verwijsbrief van de huisarts wil ontvangen, zal ik je dit vragen.